Om mig

Hej! Elin Hellgren heter jag och är 26 år. Det är jag som driver den här bloggen. Här kommer du kunna följa mig och hur det är att leva med en reumatisk sjukdom, hur jag kämpar på och försöker leva ett så normalt liv som möjligt.

Jag tror många upplever mig som en väldigt glad och positiv person som sällan gnäller eller ser någonting som ett problem. Bara man vill så går det mesta. Det är i alla fall inställningen jag försöker ha så långt det går. Sen har vi ju alla bättre och sämre dagar.

Familjen har en stor plats i mitt liv och betyder otroligt mycket för mig! Utan dem skulle jag aldrig ha varit där jag är idag, och jag skulle säkert inte ha tagit mig dit jag är idag heller. För utan deras stöttning genom alla tuffa stunder och motgångar jag varit med om så har dem alltid varit där och funnits vid min sida, och det betyder otroligt mycket för mig!

Jag har gjort en sjukdomshistoria så ni lättare ska hänga med i allt som hänt under min uppväxt i stora drag. För det räcker inte med ett inlägg för att få med allting. Jag har försökt gjort den lite kortfattad, för det har som sagt hunnit hänt en del genom åren. I höst har jag varit sjuk i 22 år det reumatiska, så det är några år. Men jag hoppas det i alla fall ska göra det lättare för er att hänga med, för det har som sagt hunnit hänt en del.

Kontakta mig

För att komma i kontakt med mig, skriv ett meddelande här nedanför!

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​