• Elin Hellgren

"Årets förebild 2020" av Särnmark


Nu kan jag äntligen berätta vad det är jag gjorde förra veckan, och varför jag inte kunde berätta någonting om det redan då. Det är nämligen så att jag har blivit utsedd till ”Årets förebild” av Särnmark. Det var förra veckan som jag blev intervjuad inför den här dagen, eftersom det är internationella förebildsdagen idag.

Ni kan läsa hela intervjun som dem har skrivit här. Det var även då förra veckan som dem från Särnmark på Gävle kontoret kom förbi med blommor och diplom. Dem ni kan se på bilden här ovanför.


Särnmark är assistansbolaget jag har hjälp av till min assistans. De hjälper mig med allt vad rör assistansen och assistenterna.

Jag blev jätteglad när jag fick veta att de ville tilldela just mig det. Det är något jag är väldigt glad, tacksam och smickrad över! För mig känns det väldigt stort att få den utmärkelsen, och sen att det var av alla Särnmarks kunder. För Särnmark finns ju utspritt över hela Sverige.


Det var en väldigt fin nominering också tycker jag. Såhär lyder den:


"Med uppriktighet och passion berättar Elin om hur det är att leva med en reumatisk sjukdom. Genom sin blogg och sociala medier delar Hon med sig av både det som är bra och det som är dåligt. Elin visar gång på gång att det mesta är möjligt om man vill."

Så ett stort TACK till Särnmark för den fina bemärkelsen!

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​