• Elin Hellgren

1 vecka + 1 dag

God förmiddag på er!


Hoppas allt är bra med er. Med mig går det upp och ner hela tiden känns det som, men det har varit några extra jobbiga dagar. Framförallt pga värken i käklederna och huvudet. Det har varit en sån här svårhanterlig vilovärk. Den värken jag tycker brukar vara bland den värsta. För sen blir det också bara svårare och svårare att hantera det ju längre tiden går, men jag kämpar på. Tar en dag i taget.


Igår var det i alla fall en vecka sedan jag började med min nya bromsmedicin Rinvoq. Det har varit en jobbig vecka, för jag har inte riktigt känt igen mig själv. Varit väldigt yr, darrig, trött, ledsen, haft ont osv. Ja ni förstår nog. Det har liksom bara krupit i kroppen och allt har känts övermäktigt, tillsammans med en värk från jag vet inte vad. Det har bara känts som att det aldrig ska bli ett slut på det hela, utan att det tillkommer saker hela tiden.


Det börjar jag bli så less på. Men om man ska försöka se någonting positivt så är det väl att jag har börjat blivit lite mindre stel i kroppen. Jag är inte exakt lika stel som jag var precis där förra helgen, samt de första dagarna in på förra veckan. Då när jag var helt utan någon bromsmedicin i några dagar i väntan på att jag skulle få börja på den nya.

Det var då jag knappt kunde få med mig benen när jag skulle göra mina förflyttningar eller ta något steg. Så det är ändå skönt.


Sen är det väl bara att acceptera att det tar tid. Allt är inte gjort i en handvändning som man brukar säga. Men sen ska jag inte sticka under stolen med att jag börjar bli väldigt otålig på allt det här. Det ända jag vill är att tiden ska gå lite fortare, eller hoppa fram tills då det är ännu bättre.

Idag blir det i alla fall en tur till sjukhuset igen på ett besök. Sen efter det ska jag och Jessica åka och hämta upp mat som jag och farmor har beställt på ICA maxi. Så det blir bra.


Har ni något roligt inplanerat för dagen? Hoppas i alla fall ni får en fin onsdag, KRAM!

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​