• Elin Hellgren

15 juli 2020

Hej fina ni!


Hoppas allt är bra med er. Idag vaknade jag till regn. Vad har hänt egentligen? Det känns som att sommarvärmen som kom tillsammans med den härliga sommarkänslan helt har blåst bort. Där och då trodde jag det bara var tillfälligt, men nu börjar det mer och mer kännas som att sommaren är förbi.


Sen lider jag inte så jätte mycket över det. Att det inte är bikiniväder alltså, men det är skönt så länge det är relativt mycket uppehåll och inte blåser jättemycket. Det blir så kallt då kan jag tycka. Men så länge man kan vara ute och greja och fixa så är jag nöjd.

Sen ska vi väl egentligen inte klara. Det är som det är. Det blir bra.

Det här är hos mamma och pappa vid deras pool.

Eftersom jag inte har så roliga bilder från nu, så fick det bli dem här från de fina dagarna vi hade i juni.


Idag har jag en relativt lugn dag. Jag har packat ihop lite varor till Gavle Design, sen har jag gjort mig i ordning, och nu har Isabella precis torkat rent en av mina rullstolar. Det behövdes verkligen. Dem andra gjorde vi igår och snacka om att det bl.a. blev skillnad på den jag använder allra mest. Den manuella. Det var så mycket ludd och hår som hade fastnat framme vid dem små hjulen, så när dem försvann rullar den betydligt bättre. Så nu kan jag lova att jag kan glida fram hur lätt som helst!


Annars idag ska jag faktiskt till sjukhuset efter lunch. Det var längesen. Jag tror det var när jag var dit för att ta prover inför ett telefonsamtal antingen med Endokrinläkaren eller Njurläkaren från Akademiska. Idag ska jag i alla fall till kuratorn. Det känns bra.


Vi hörs snart igen, KRAM!

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​