• Elin Hellgren

Aldrig varit så slut på energi

Hej på er!


Då var det fredag igen. Jag tycker den här veckan både har gått och jättesakta. För mig har det här varit en väldigt jobbig vecka. Den har inte alls varit rolig om jag ska vara ärlig. Jag har verkligen inte mått bra, och jag tror aldrig jag har varit såhär slut och trött någon gång i hela mitt liv. Inte så som jag har varit dem senaste dagarna.


Jag tror jag körde slut på all energi redan i tisdags, och sen efter det fanns det liksom inte tid för någon direkt återhämtning. Inte i den mån jag kanske hade behövt. Något jag tror har gjort att allt bara har byggts på, så igår blev det helt enkelt att logga ut från allt. Logga ut från livet lite kändes det nästan som. Jag kände mig t.o.m. så trött och slut att jag nästan börja grina för att jag lärde avboka en sjukhustid, för att jag inte orkade ringa och göra det. Jag var verkligen helt slut kan man säga, och det har blivit som på en helt ny nivå än vad jag är "van" vid.

Jag har nog fortfarande inte lärt mig riktigt den här balansen av vad jag orkar med. Just att jag verkligen måste lyssna på kroppen, och att så fort den ger signal på att den behöver vila så måste jag faktiskt lyssna på den. Det är inte läge då att pressa sig lite till som jag annars ofta kanske kan ha haft lätt till att göra.


Det fick i alla fall bli den här veckans läxa. Att verkligen ta det på allvar. För såhär som jag har mått och fortfarande gör är inte roligt för fem öre. Det är inte värt de. Så veckans läxa blir alltså att vara ännu mer uppmärksam och lyssna på kroppen. KRAM!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök