• Elin Hellgren

Att det kan kännas så orättvist

Det här inlägget kommer ifrån min instagram @elinnhellgren .

En väg kan kännas så lång ibland. Jag vill bara komma till målet nu. Om jag någonsin kommer göra det vill säga. Nu låter det säkert superdeppigt, och ärligt så känns det så ibland med. Det finns många frågor jag har som jag bara vill få svar på. Sen tror jag chansen är väldigt liten att jag kommer få det, men man kan ju alltid hoppas och vilja!


Men sen är det en fråga jag inte tror jag är ensam om att ställa ibland, och det är: Varför ska livet vara så orättvist? 💭 Och då menar jag inte bara fysiskt eller inom hälsa utan allmänt. På alla möjliga olika sätt. För det är orättvist på så extremt många olika sätt här i världen, och ofta mot det negativare hållet.


Jag brukar inte vara polis med pekpinnen gällande att allt ska vara rättvist till punkt och pricka hela tiden. Men om jag nu bara ska relatera till mig själv, så blir jag extremt frustrerad just nu över att jag ska råka ut för precis allt jag fått genomgått, och fått stå ut med genom alla dessa år. Och då menar jag hälsomässigt. Kanske inte allt allt, men extremt jäkla mycket i alla fall.

Det är helt klart så det räcker och blir över om jag säger så. Det är t.o.m. många saker som ibland hälften av alla människor aldrig ens kommer komma i närheten av att uppleva. Men jag däremot ska få allt, och då är jag ”bara” 26 år (blir det imorgon🎈). Det är i alla fall helt klar F R U S T R E R A N D E (!!) om ni frågar mig. För jag tycker ingen ska behöva uppleva det.


Sen har såklart allt det här gjort mig till den jag är idag, som jag såklart är tacksam över. Men det hade ju gärna kanske kunnat fått varit lite lugnare eller mildare på något plan. Om man tänker på fronten kring vad som är rimligt och inte rimligt att behöva vara med om under en viss tidsperiod.


Vilket som kan man inte göra något åt det, men något jag brukar försöka tänka på ibland, och som kan hjälpa lite är ”att man får det man klarar av”. Så med det sagt, jag ska väl klara av det här med. Även om det såklart kan kännas väldigt skört ibland. 💪🏼

36 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​