• Elin Hellgren

Bästa Ines

Gokväll fina ni!


Nu var det sent, men jag kan inte sova. Därför tänkte jag mest bara kika in och säga hej, och hoppas att ni har haft en bra dag!

Trots att jag har varit väldigt illamående och haft mycket värk idag så har det ändå varit en väldigt bra dag. En väldigt mysig dag.


Jag, Anna och Jessica åkte till Agnes o Ines och hälsade på efter lunch idag. Det var så trevligt och mysigt. Jag blir alltid på bättre humör efter att jag har träffat dem. Speciellt när allt kan kännas lite halvtungt ibland. De ger så mycket positiv energi. Tänk er fika, få skratta och leka. Kan det blir bättre?

Nej nu ska jag försöka sova. Hoppas ni får sova så gott så hörs vi snart igen, KRAM!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​