• Elin Hellgren

Bästa på dagen - Pappa


Hej på er!


Hoppas ni har haft en bra fredag! Min har varit väldigt blandad. Men tänkte berätta mer om den sen. Däremot något som verkligen var roligt idag var att jag fick träffa pappa. Bästa pappa! Något jag inte gjort sedan jag blev inlagd här på sjukhuset, och som helt klart var det bästa på hela dagen!

Jag har inte fått lämna avdelningen pga smärtpumpen, men nu fick jag det en snabbis. Så det var verkligen skönt att se någonting annat än bara sjukhusrummet och typ avdelningen/korridoren här. För det har ju mest bara blivit fram och tillbaka till toaletten på över tre veckor. Något annat har jag ju knappt sett. Sen var det såklart också skönt att bara få andas lite frisk luft, även om det bästa var såklart var att träffa pappa! ♥️ KRAM!

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​