• Elin Hellgren

Bassängträning

Gokväll på er!


Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en väldigt produktiv dag idag måste jag ändå säga. Jag har fått en hel del saker gjorda här hemma. Något som var väldigt skönt. Bland annat har vi bytt till julgardinerna i köket, bytt sängkläder, fixa det sista på handlingslistan till imorgon då jag ska hämta upp mat, fixa några paket och sen en hel del fler saker. Men det är skönt att få lite saker gjorda som hängt över.


Annars idag har jag också varit på bassängträning. Det gick bra. Det känns dock väldigt mycket i kroppen nu efteråt. Framförallt i ryggen att det gör ont, men jag hoppas det bara är något tillfälligt. Det är säkert träningsvärk på gång. Det skulle i alla fall inte förvåna mig om det var det.

Just nu ligger jag bara i soffan, varvar ner lite, samtidigt som jag slötittat lite på YouTube. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll. KRAM!

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Samtal med rehabläkaren

Hejsan på er! Hoppas det är bra med er. Med mig är det sådär. Det har varit rätt mycket dem här två senaste dagarna. Den här veckan har jag bl.a. haft tre olika läkarbesök. I förrgår (torsdags) var ja

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​