• Elin Hellgren

Besöket på folktandvården

Godmorgon fina ni!


Igår fick ju jag en jourtid för att få komma till tandläkaren på Folktandvården på Slottstorget här i Gävle. Besöket gick väl sådär. Först blev det en hel del väntan. Men det visste jag att det kunde bli eftersom det var en jourtid. Sköterskan hade redan sagt det i telefon. Så först satt vi och väntade en bra stund i väntrummet.


Sen väl inne hos en tandsköterskan (tror jag det var) så sa hon direkt att dem inte kunde göra någonting, utan att jag måste träffa en bettfysiolog. Det visste jag redan, vilket tandläkaren jag pratade med för ca två veckor sedan också sa. Men hon jag hade pratat med på morgonen sa att jag skulle komma ändå.

Vilket som så fick jag träffa en tandläkare kort därefter som kom in. Vi pratade lite och hon ringde igen upp till sjukhuset för att prata med dem på Käkkirurgen, eftersom dem på Bettfys-avdelningen fortfarande hade semester. De var en del telefonköer dit som också tog en stund.

Där sa dem i alla fall att han som även jobbar här i Gävle också jobbar i Hudiksvall mest. Han skulle börja jobba där nästa vecka, så förhoppningen nu är att jag får komma till Hudiksvall då. Annars kanske det blir veckan därefter det. Men det känns extremt långt fram. Men vad gör man. Det finns inte så mycket att göra än att vänta och försöka hålla ut.


Dem skulle i alla fall återkomma från Folktandvården om hur det kommer bli, och i så fall när jag kan få komma dit. Så det väntar jag på nu.

Hoppas ni får en fin tisdag! Jag ska äntligen få träffa min reumatolog idag efter lunch. Det känns lite konstigt att man kan längta till att få komma till läkarn, men när det är jobbigt så gör man det. För man vill bara få hjälp. Vi hörs snart igen, KRAM!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​