• Elin Hellgren

Bilder från dagen - Sjukhusbesök & finbesök

Gokväll på er!


Hoppas ni har haft en bra torsdag. Idag har jag haft en dag som verkligen har gått i ett. Det har gått bra, men det har varit någonting hela tiden sen jag öppnade ögonen imorse.

Den började med ett besök till sjukhuset direkt efter att jag hade ätit frukost och gjort mig i ordning. Jag skulle ta prover inför morgondagens besök till reumatologen.


Det blev lite brådis med det eftersom jag först inte hade tänkt ta dem nu, men efter att jag pratade med min fysioterapeut igår så tyckte hon verkligen jag skulle göra det. Just med tanke på hur jag mår just nu. Så då blev det bara att pallra sig dit idag. Men det gick i alla fall himla smidigt och bra. Nu hoppas jag bara dem ser bra ut också!

Sen efter det fick jag finbesök av Sara och hennes två barn Esther och Hannes. De är ju bara för söta! Ni ser ju bara flinet på dem, de säger ju allt. Så då satt vi ute i växthuset och fikade. Kikade på gurkorna och tomaterna som växte, alla bär och lekte lite med Harry inomhus.


Det var mysigt! Och trevligt att få prata ikapp lite med Sara om den senaste tiden både för henne och mig. En vän man alltid vet finns där, även om det var ett tag sedan man träffades.

Efter det åt i alla fall jag och Ellinor lite lunch innan vi sedan åkte till Coop för att köpa som ett liten glaskupa med lock som har batteridriven belysning i sig. Jag kan visa er sen när jag har fixat till det. Sen efter det på vägen hem åkte vi till ICA Maxi för att hämta upp mat som jag och farmor hade beställt.

Det är så himla smidigt måste jag säga. Ett stort tips!

Men efter det, då var jag bra trött och slut kan jag lova! Då blev det soffan direkt för att vila. Vi kikade på en dokumentär som hette Audie & Daisy på Netflix, men jag somnade bort lite då och då för att jag var så trött. Men av det jag såg så tyckte jag den var bra. Hemsk men bra.

Annars har jag inte gjort särskilt mycket under kvällen. Ätit middag, slappat framför datorn, lite YouTube och nu har vi satte igång en serie.


Hoppas ni får en fin kväll, KRAM!

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​