• Elin Hellgren

Blodförgiftning - 2 år sedan

Det här inlägget skrev jag för ett år sedan. Då hade det gått ett år efter min andra blodförgiftning. 19 Augusti 2019.


Hejsan på er!


Vad fort tiden går egentligen. Nu börjar det verkligen kännas som att sommaren är över och hösten kommer med stormsteg. Det tycker jag egentligen bara känns skönt. Jag gillar hösten, även om det är en av tiderna under året som jag brukar bli som sämst i kroppen.


Igår fick jag en påminnelse om att just tiden går väldigt fort. Jag fick upp en notis på min Instagram med en bild jag hade lagt ut för ett år sedan. Det var en sjukhusbild då jag hade blivit inlagd på grund av blodförgiftning, min andra som jag varit med om. Det var några dagar efter operationen av njurstenarna. Jag hade under en lång tid fått återkommande urinvägsinfektioner där dem trodde att den bakomliggande orsaken bland annat kunde vara att bakterierna hade satt sig på njurstenarna. Därför valde man då att ta bort stenarna.


Blodförgiftning är något bland det läskigaste jag varit med om, och är mest rädd för att råka ut för igen. Men som tur var så gick det ändå bra. Jag klarade det, trots att jag var riktigt dålig. Men det verkar vara någonting kring den här tiden på året.

Samma sak gäller egentligen i år, fast lite tidigare och på grund av en annan orsak. Det är någonting som händer och som gör att jag måste ligga på sjukhus. Men nästa år ska det banne mig inte bli så!

Precis samma sak hände i år, att det kom upp ett så kallat "minne" på telefon om att jag för två år sedan låg inlagd för blodförgiftningen efter att jag hade opererat ut njursten. Vad fort tiden ändå kan gå ibland när man tänker tillbaka.

Och precis som jag skrev i slutet av det här inlägget från förra året, att jag nästa år banne mig inte ska ligga på sjukhuset! Så himla skönt att det faktiskt stämmer! Att jag varken nu eller under sommaren har behövt göra det. De var i början av året, men de var då det!


Om ni vill läsa mer om själva den perioden kan ni göra det på min tidigare blogg. Ni kan klicka in på den HÄR. Sen får ni klicka er fram i menyn kring den 19 augusti 2018, eller under kategorin "Njurarna". KRAM!

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​