• Elin Hellgren

Bringa tur

Igår när en av mina assistenten var här en liten stund så hade hon med sig en sån fin present. Hon hade först köpt med sig sushi, vilket passade väldigt bra med tanke på att lunchen var mindre bra igår. Den var väldigt svårtuggad igår pga min värk i käklederna, och sen är det ju himla gott med sushi. För tillfället är det en av mina favoriträtter. Speciellt grillad lax.


Det jag fick till lunch var i alla fall som tunna kotlettskivor, potatis och skysås. Men det var som sagt sega, och för min del svårtuggade. Så det passade ju bra att hon kom med sig annan mat.

Hon hade även med sig en liten present till mig, eftersom jag fyllde år här första helgen under den här sjukhusvistelsen. Jag fyllde år den 27/9, och jag blev inlagd här den 24/9.


Någon present och så var i alla fall något hon absolut inte hade behövt haft med sig. För jag var bara glad över att hon kom förbi. Men hon hade i alla fall köpt en liten present. Det var ett litet halsband med ett silverhänge på, och silverhänget var format som en fyrklöver. Jättefint, och hennes tanke var att de nu skulle bringa lite tur mitt i allt. Jättegulligt och en fin tanke ifrån hennes sida. Fina Nathalie! Men som sagt, det var väldigt gulligt av henne och något hon absolut inte hade behövt göra!

Kolla bara vilket fint!? Så enkelt och stilrent. Precis i min smak. Sen passade det även perfekt ihop med ett annat halsband som jag alltid brukar ha på mig, ett som jag har fått av min lillasyster. Så dem här två hänger nu liksom precis ovanför varandra så man ser båda bra. Jättefint i alla fall!


Det var faktiskt första lilla firandet av min födelsedag bortsett från lite FaceTime med min familj där hemma samma dag som jag fyllde. Det eftersom man inte får ha besök här. För det har bara varit mina assistenter/anhörig som assistent som har fått kommit in här med tanke på Corona. Vilket är fullt förståeligt såklart. Men jag är glad över att i alla fall dem får vara här. Men det får bli lite mer "vanligt" firande av min födelsedag sen när jag har kommit hem och återhämtat mig lite. Sen brukar vi inte ha så mycket firande av oss. Vi brukar mest bara fika lite ihop dem närmsta i släkten och umgås. Inget speciellt helt enkelt, men ändå trevligt att träffas.


Men det var i alla fall väldigt trevligt att hon kom förbi en sväng igår där kring lunch och var kvar en stund. Hoppas ni hade en trevlig söndag, KRAM!

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​