• Elin Hellgren

Bullbak - Var inte igår

Idag har jag haft en rätt annorlunda dag. Jag har haft en liten spontan familjedag. Min assistent som jag skulle haft idag var sjuk och det gick inte att få in någon annan förrän nu ikväll, så då hade jag sådan tur att bl.a. pappa kunde ryckta in. Min lilla räddare när det krisar! Något jag är så tacksam över! För annars vet jag inte hur det hade löst sig.

Men idag har det blivit både skjutsning av mamma till Gävle Bro. Det var tidigt imorse, sen blev det lite handling, bullbak, lunch med farmor, vila och sist men inte minst lite småärenden här i närheten. Så det har varit lite full fart ändå kan man säga.


Men på tal om bullar. Det var INTE igår jag åt en bulle sist. Inte en god i alla fall. Visst att dem här också var mjölkfria och äggfria, men degen var ”vanlig” eller vad man ska kalla det. Så himla god!

Jag har ju inte ätit ”vanliga” bullar på jag vet inte hur många år. Jag kommer inte ens ihåg sist jag gjorde det pga att jag har varit glutenfri under alla dessa år. Men nu sedan undersökningen av magen igår så ville läkaren att jag skulle börja äta gluten igen, för vi sedan ska kunna göra ett test för celiaki (glutenintolerans). Det ska göras då när jag ska tillbaka dit om 2 månader. Så det ska bli lite spännande se hur det kommer gå, och lite som en ny värld med saker att äta.

Annars idag har jag varit väldigt trött och inte känt mig särskilt pigg. Jag tror det både kommer efter från igår, men sen också att jag inte är pigg. Kroppen jobbar ju verkligen på högvarv nu med allt, så jag måste väl bara inse att det inte är konstigt. Utan att det kanske istället vore konstigt om jag inte vore trött.


Hoppas ni i alla fall har haft en bra torsdag. Det har jag ändå haft tycker jag fast måendet inte varit på topp. KRAM!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​