• Elin Hellgren

De har kommit!

I fredags fick jag ett sms om att min soffa och fåtöljer äntligen hade kommit. De jag beställde för ca två månader sedan. Så det var ett tag sedan. Något jag har gått och väntat på ska komma. Så det var så roligt att de nu äntligen har gjort det! Tråkigt bara att jag inte är hemma. Men det är inget jag kan göra någonting åt. Jag är bara så taggad på att dem har kommit, och att sedan få komma hem och se dem live. Se hur det kommer se ut.


Just nu står det bara inställt i hallen oöppnade. Fullt inpackade med emballage. Dem ska ju vara i det rummet där ute i hallen/sällskapsrum, eller vad man nu ska eller vill kalla det. Dock står det en del saker iväg där just nu som vi måste ta bort. Det är bl.a. min divandel från en stor bäddsoffa jag hade tidigare som står i vägen, och sen en gammal enklare fåtölj jag lånat av mamma och pappa. En sån här från Ikea som nästan alla hade ett tag med tygklädsel. Så det ska flyttas bort först. Men jag längtar verkligen tills jag kan få se på riktigt hur det kommer se ut och bli där ute. Sen att äntligen få ordning där i det rummet, eftersom det är ett väldigt svårmöblerat rum.

Pappa fick vara med på ett hörn han med.


Något som var lite roligt var att jag ringde pappa igår kväll för att jag skulle påminna honom om att han måste komma ihåg att ta med ett papper som låg hemma hos mig som man skulle ha med sig vid hämtning (jag trodde det i alla fall). Det var alltså menat som till idag (tisdag), för han skulle eventuellt åka och hämta soffan och fåtöljerna efter jobbet. Men ju längre vi kom in i samtalet och han var lite små emot att han inte alls trodde han skulle behöva den lappen osv. så kunde han tillslut inte hålla sig. För då sa han att han hade dem bak på bilen precis då och var påväg hem med Anna. Så himla roligt! Så då hade dem redan varit där och hämtat soffan och fåtöljerna.


Sen får vi se om jag ska försöka få dem att packa upp det och ställa i ordning det redan nu, även om jag inte är hemma. Så vi får se ordentligt hur det kommer se ut och bli. Är så nyfiken på att se det, eller om jag ska vänta så jag också får vara med. Men jag tänker att jag borde kunna göra vara med via FaceTime också. Men oavsett så står dem i min hall nu i alla fall!! Jippi och KRAM!

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..