• Elin Hellgren

Denna fot.. - 2 bilder från idag

Två bilder från idag. Ifrån min insta story. För er som vill följa mig ytterligare lite under dagarna (mer än här) kan ni göra det på min Instagram.


För er som vill följa mig även där så heter jag @elinnhellgren .

Under de senaste dagarna har min fot inte alls varit bra. Nervsmärtan i foten har varit riktigt jobbig, och det har oftare och oftare börjat komma tillbaka det här att jag måste andas mig igenom smärtan. Jag har även fått svårare att stödja på foten pga att den känns och att dem är så extremt tjock och spänd av svullnaden. Något som gör att den gör ännu mer ont när det kommer belastning på den.


Idag har jag haft både en bra och mindre bra dag. Två sidor helt enkelt. Jag hoppas er dag har varit bra. Så bra den bara kan vara i alla fall! KRAM!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla