• Elin Hellgren

DIY: Dahlia julstjärna


Här är den. Min alldeles egna hemmagjorda julstjärna som äntligen har blivit klar. En julstjärna som ser ut som en Dahlia blomma. För två helger sedan började jag med att vika den av papper. Det var en av mina assistenter som tipsade mig om det. Hon hade sett att det var en tjej som hade gjort en sån här, där hon även hade lagt ut en beskrivning på hur man gjorde. Ni som vill göra en egen kan gå in och kika på hur man gör här.

Först var jag inte så peppad på att pyssla överhuvudtaget, även om jag vet att jag brukar gilla det. Men efter lite om och men så började vi i alla fall göra det. Vilket ändå var rätt roligt, och som sen bara blev roligare och roligare. Det känns som att jag börjar komma tillbaka mer och mer i det här med att vara lite mer kreativ igen. Något som känns väldigt roligt och lite skönt. För det har verkligen varit som bortblåst.


Jag gjorde min stjärna av ett lite tjockare vitt papper. Jag tog ett papper jag hade hemma, och som jag tänkte att jag skulle "testa" göra av först, och sen om jag vill det, fixa något finare papper till en annan.

Jag blev väldigt nöjd med den. Det var lite pilligt att vika/klippa osv, men den blev himla fin. Det fanns beskrivning så man också kunde göra en lampa av den, men jag gjorde min utan det. Jag gjorde den mer som en dekorationsstjärna. KRAM!


37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​