• Elin Hellgren

En bättre onsdag

God förmiddag fina ni!


Vad skönt det var att vakna till lite sol imorse och höra fåglarna kvittra utanför fönstren. Speciellt när jag hade hört att det inte skulle vara så bra väder. Sen kan jag tycka att det är lite tråkigt att det ska blåsa så mycket. Men det är ändå skönare och roligare när det sol och blå himmel.

Hoppas allt är bra med er!

Jag är rätt trött fortfarande efter en riktigt rolig dag igår. Jag har haft två väldigt roliga och trevliga dagar fyllda med skratt och värme. Den positiva energin har verkligen fått fyllts på, vilket har känts väldigt bra. Först var jag ju till Agnes och Ines i förrgår, sen igår kom Jennifer med hennes två barn Malte o Stella och hälsade på. Det var verkligen så roligt! De är så underbara alla tre, så det blev en väldig rolig och trevlig eftermiddag.

Först hade dem köpt med sig mat ifrån Max. Deras Crispy nuggets tycker jag är så goda, och jag hade gått och varit sugen på det i flera dagar. Det ända jag varit sugen på typ, för annars har jag knappt någon matlust pga illamåendet.

Efter det var det i alla fall badtime. De hade längtat ända sedan de hade fått reda på att dem skulle få komma hit och hälsa på! Så det var jätteroligt att höra! Och såklart roligt att ha dem här! Så det får vi göra om!

Det blåste ju en hel del igår. Kanske inte mest lockande väder för badning, men vi hoppade i. Alla fem. Sen efter det blev det gofika, lite traktor- och grävmaskinsåkning samt lite kattlek. Det var roligt. De hade inte gjort något av det tidigare. Det var roligt att se dem leka med katterna. De hade aldrig träffat en nakenkatt tidigare. De var lite läskiga i början, men sen var det full fart. De var så glada, trevliga, skratta och lekte för fullt.

Sen ville ingen av dem åka hem, så det var väl ändå ett rätt bra betyg på att det ändå var rätt roligt här. Det är alltid lite svårt det där, för man vill ju inte att dem ska tycka det är tråkigt. Men det blev som sagt en lyckad dag!


Hade ni en bra gårdag? KRAM!

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​