• Elin Hellgren

En tuff fredag - Uppdatering

Godmorgon fina ni, och godmorgon lördag! Vilken fredag jag hade igår. Det var verkligen en påfrestande dag på många olika sätt. Först kickades den igång redan vid frukost med att min smärtläkare och en av smärtsköterskorna från smärt kom förbi. De hade även lyckats fått hit min smärtläkare fast det inte var han som hade konsultationerna för de inneliggande patienterna den här veckan. Något jag var väldigt glad och tacksam över, eftersom det underlättar när man får träffa sin egna läkare som man dessutom kommer överens med.

Kort och gott blev beslutet att jag ska bli utskriven som idag (lördag). Egentligen var det redan snack om det som igår (fredag), men pga min rygg och höger fot (nervsmärtor), så tog de ett beslut härifrån avdelningen tillsamman med flera läkare och fysioterapeuter att jag behöver få en magnetkameraundersökning på ryggen gjord. Så den remissen blev skriven med koll inom 24 timmar, så då blev den av igår eftermiddag. Därav att hemgången blev flyttad till idag istället. Något jag ändå är glad över, även fast det såklart aldrig är roligt att ligga på sjukhus. Men förstå mig rätt, det är aldrig roligt att ligga hemma när man absolut inte mår bra heller.

Jag tänker i alla fall skriva ett mer ingående inlägg kring varför det blev snack om magnetkameraundersökning så snabbt, hur det egentligen är med allt kring ryggen och foten, den ökade värken jag haft de senaste dagarnas, hur extremt tuffa de senaste dagarna har varit osv. Men i lite mer separata inlägg så ni ska hänga med. För det har som sagt hänt mycket, och gör fortfarande. Det är nog mer jag som knappt vet vart jag ska börja. Men jag har helt enkelt varit för dålig för att ens orka skriva ihop allt, och sen har det konstigt nog inte funnits tid. För det har hänt saker hela tiden. Både läkare och sköterskor som kommer förbi stup i kvarten, telefonen som ringer från alla möjliga sjukhusinstsnser, roddande med tider jag lör boka om, försöka hinna prata med de absolut närmsta osv. Ja ni kan nog tänka er. Men det kommer, så hoppas jag ni ska få lite mer svar.


Så länge vill jag bara också passa på att tacka er för alla era fina kommentarer, meddelanden, samtal och fina omtanke. Ni är så fina som skriver och tar er tid att höra av er till mig. Jag blir alldeles varm i själen av era fina ord ska ni veta! Det har verkligen varit guld värda nu när jag haft och har det fortfarande väldigt jobbigt! Så det uppskattas verkligen ska ni veta. Därför ett enormt TACK till alla er som på alla olika sätt och vis har hört av er och visat er omtanke till mig! Massor med kramar till er, och hoppas ni får en fin lördag!

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​