• Elin Hellgren

En vecka med Metoject

Nu har det gått en vecka. Vad fort tiden ändå har gått, och ikväll var det dags igen för andra sprutan. Jag hoppas det kommer gå så pass bra som det ändå gick förra veckan. Jag tänker biverkningar osv. För visst att det var jobbigt under natten förra gången, och framförallt dagen efter förra veckan. Men det gick ändå över förväntan om man jämför med hur det var förr längre tillbaka. Alltså många år tillbaka när jag har haft den.

Men nu har jag i alla fall tagit den för den här veckan också. Det gick bra att ta den, även om det fortfarande är en laddad stund för mig psykiskt. Jag kommer inte från att det sitter i från förr. Men jag gjorde det, och nu är det en vecka till nästa gång igen. Så det känner jag mig stolt över i alla fall, för jag tog den faktiskt! Den här veckan också, KRAM!

23 visningar0 kommentarer
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​