• Elin Hellgren

Finbesök & en bättre dag

Innehåller en reklamlänk till gavledesign.se


Hej på er!

Hoppas ni har haft en fin dag. Min dag har faktiskt varit riktigt bra. Jag började tappa hoppet lite om när det skulle börja vända, men äntligen så IDAG har det varit lite bättre. Jag har i alla fall inte varit liggandes större delen av dagen som jag annars har varit dem senaste dagarna.


Idag gav jag faktiskt upp och började ta mina illamående tabletter igen. Jag vet inte om det var de som gjorde att det varit bättre idag, för man blir extremt trött av att gå och må illa hela tiden. Oavsett så är jag bara glad över att ögonen hittills idag inte har gått i kors pga trötthet än, och att det har varit skapligt med illamåendet.

Idag på dagen fick jag finbesök av Agnes och Ines som kom förbi och hälsade på. Det var så mysigt och trevligt att ha dem här på besök. Man blir alltid på bra humör då. Vi fikade lite frukt, drack kaffe, gick och kikade lite häromkring på gården och bara hade det trevligt. Ines är ju världens charmtroll. Så gullig och har alltid ett leende på läpparna.

Ni skulle sett när hon fick åka med mig en sväng utomhus i elrullstolen. Hon satt som en ljus och bara flina, och så fort jag stannade hoppa hon som att jag skulle fortsätta köra runt. Så gullig!

Annars idag har jag också hunnit med en sväng fram och tillbaka till Böna Café för att lämna lite produkter ifrån Gavle Design.

Sen stannade vi även till vid ICA vid bönarondellen för att köpa lite småsaker till farmor och sen till tacos som vi gjorde till middag. Jag, Anna och Nathalie gjorde middag tillsammans så det var mysigt. Så mycket trevligare att göra mat ihop.

Sen vet man inte hur mycket en bra dag betyder förrän man har haft flera dåliga på rad när man inte alls har mått bra. Därför kändes det verkligen som att det här var på tiden. Att jag behövde det. Hoppas ni också har haft en bra dag, KRAM!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​