• Elin Hellgren

Finbesök & söndag

Hej fina ni!


Hoppas ni har det bra. Idag har det varit en fin dag här. Visst har det blåst lite, men vindarna har inte varit kalla. Utan solen har tittat fram större delen av dagen.

Idag fick vi finbesök av mormor och morfar. Jag har inte träffat dem sedan i februari då dem var och hälsade på mig på sjukhuset. Sen har jag sagt hej till dem en snabbis genom husbilsrutan när jag, mamma och pappa bara var upp dit till Hudiksvall och vände över en dag med husbilen efter vintern och jag kunde sitta skapligt. Vi åkte dit i princip bara fram och tillbaka för att säga hej. Men då var det bara en snabbis som vi träffades.


Det har i alla fall varit väldigt trevligt att ha dem här på besök. Vi åt mat ute under bar himmel borta vid mamma och pappas pool. Det var jag, Anna, Jennifer, mamma o pappa, farmor o farfar och mormor o morfar. I vanliga fall brukar vi oftast äta uppe vid farmor och farfars uterum här på innergården, men inte idag. Solen hade inte tagit sig dit då, satt då fick det bli vid poolen istället. Det kändes skönare att sitta ute där solen värmde.


Det var i alla fall mysigt. Vi grillade spett och hade hemmagjorda potatisklyftor och sallad till. Salladen och gurkan var från mig. Det känns alltid så lyxigt att kunna gå ut och hämta t.ex. sin egna sallad.

Just nu går jag också och bara väntar på att tomaterna ska mogna, men det är en stund kvar på dem. Några få har börjat blivit orange, men det är inte många. Men någonting speciellt är det i alla fall med att hämta in sina egna grönsaker som man har sått eller odlat själv.

Harry hade lite roligt ute han med idag. Eller det hade alla tre katterna, men det var bara två i taget som fick sitta i koppel. Den tredje fick sitta inne i inhägnaden som pappa har gjort. Där är det perfekt så dem kan springa in och ut som dem vill genom deras ena altandörr. Zigge fick vara där mest, för han var väldigt snabb med att krypa ur selen till kopplet.


Här sitter de i alla fall och lurar lite på fåglarna som flög omkring där på gården. Harry tyckte det var himla intressant. Han hitta även en väldigt snygg stil när han satt där på trappsteget på bron. Haha, det såg lite roligt ut.

På bilden ser det inte ut att vara så roligt väder, men det var väldigt skönt idag. Solen tittade fram nästan hela tiden genom molnen. Så det har varit en väldigt härlig dag. Hoppas ni också har haft en fin söndag och avslut på denna vecka/helg, KRAM!

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​