• Elin Hellgren

Frågor och svar - Nr.6


SVAR:

Jadu den frågan ställer både jag och andra mig väldigt ofta. Även kring hur jag kan vara så pass positiv och glad (i alla fall utåt) trots allting som händer kring mitt liv och mående. Det eftersom det alltid är någonting som händer.

Men nu har det ärligt varit svårt, eftersom det händer så extremt mycket motgångar och händelser precis hela tiden. Något inte ens jag är van med, trots att jag tidigare har varit med om så extremt mycket.


Jag brukar i alla fall försöka tänka att det jag inte kan påverka, det ska jag inte heller lägga energi på. Även om det är lättare sagt än gjort..

Jag brukar försöka omge/prata med positiva och stöttande människor som jag trivs med. T.ex. med min familj som är otroligt stöttande och som alltid finns/funnits där. Sen att jag har mina assistenter, de som kommer med positiv och glad energi varje dag. Det hjälper mig också mycket med att hamna på rätt spår. Annars är det nog att fokusera på det bra, och distrahera sig med saker man tycker om. Men man måste också tillåta sig att få vara ledsen och tycka det är jobbigt, bara man sen kan ta sig upp ifrån det.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla