• Elin Hellgren

Frågor och svar - Nr.9


Innehåller reklam från www.gavledesign.se .

SVAR:

Jag har alltid tyckt om att vara kreativ som att designa och rita. Rita har jag inte hållit på med i så många år ändå. Det var i samma veva som jag låg på sjukhus under nästan ett halvårs tid mellan år 2014 och 2015 som jag började med det, och sen har det intresset utvecklats mer och mer. Ni som inte visste det så är det jag som har ritat alla motiven till produkterna som säljs på www.gavledesign.se .


Annars tycker jag det är roligt att laga mat och testa nya maträtter, hålla på med inredning, skriva eller bara titta på serier/film.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​