• Elin Hellgren

Frågor och svar - Nr.10


SVAR:

Vad jag mest är rädd för beror lite på hur man tolkar frågan. Det första man kanske tänker på är om man har någon typ av fobi eller liknande, och där skulle jag direkt svara att jag har en extrem fobi för ormar. Det är något jag alltid har varit rädd.


Men sen är jag även väldigt rädd för att råka ut för en blodförgiftning igen. Jag har haft det två gånger, och båda gångerna har det gått så extremt fort när jag har blivit dålig. Helt utan förvarning egentligen, och det är nog det jag är så väldigt rädd för. För det var inte roligt.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​