• Elin Hellgren

Fyra år tillsammans

Idag är det inte vilken dag som helst. Utan idag är det exakt fyra år sedan du kom till mig. Det är fyra år som jag har tagit hand om dig, och som du har varit vid min sida. Under dessa år har vi gått igenom många med och motgångar tillsammans.

Det var för fyra år sedan jag åkte till Stockholm för att hämta hem just dig. Något jag inte ångrar för en sekund. Du förgyllar mina dagar varje dag till det bättre, och är den som alltid finns vid min sida. Du får mig alltid på bättre humör när jag mår dåligt, och jag vet att du ger mycket glädje till alla runtomkring oss. Du är en väldigt speciell liten katt med stor personlighet och ett eget sett att uttrycka dig på. På ditt egna sett!

Något du alltid gör är att finnas vid min sida rent bokstavligen när jag inte mår bra. Det är precis som att du gör det för att trösta mig på ditt egna lilla sett. Det är vi, och jag kan inte vara annat än glad över att jag får ha just dig i mitt liv! Det känns som att jag alltid har haft dig vid min sida, och längre kommer det bli. Min älskade bästa Harry! Jag önska alla hade ett sällskap som dig. KRAM!


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​