• Elin Hellgren

Gävlebocken - Invigning 2020

Hej på er!


Då var det måndag och dags för en ny vecka. Jag tycker det ska bli skönt med en ny vecka, och jag känner mig lite mer taggad på den här än förra. Jag ska försöka få klart inlägget kring i fredags också, om hur det gick hos infektionsläkaren och samtalet med min reumatolog. Båda gick bra, men det var själva samtalen som var mindre roliga.


Annars i helgen så var det bl.a. Gävlebocken-invigningen. I år sändes den digitalt pga allt med corona. Ni kan se den här i efterhand. Det som var extra roligt var att jag var med i introt i början. Det är filmat på när jag ritar mitt motiv av Gävlebocken. Det var även det jag höll på med då förra fredagen, och som jag inte kunde berätta så mycket om. Det var väldigt roligt att spela in, även om det också var jobbigt. För det tog tid att få till allting, även om allt flöt på väldigt bra. Men det är många olika filmvinklar, fixa omgivningen osv. som ska ordnas så det blir bra och ser bra ut. Sen var det framförallt roligt att bara få tillfrågan om att vara med! Bara det var stort för mig.

Sen något som var ganska coolt och nytt för mig var att få bli titulerad "konstnär" på slutet. Det är stort i mina ögon. Här nedanför kan ni se några bilder från när vi filmade.

Hoppas ni också hade en bra helg och första advent. Jag och Jessica var över till mamma och pappa och drack lite glögg efter middagen, samtidigt som vi tillsammans tittade på invigningen av bocken. Så det var mysigt.

Hoppas ni får en fin dag och start på nya veckan! Jag ska här på eftermiddagen idag till bettfysiologen på sjukhuset. Det för att kolla käklederna och se så bettskenan ser bra ut. Sen ännu senare ikväll ska jag på synundersökning och fixa med mina glasögon. Det ska bli lite spännande, så vi får se hur det går. KRAM!

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​