• Elin Hellgren

Gåsholma

Gokväll på er!


Hoppas ni haft en bra helg! Min har varit både bra och dålig. Jag har inte mått särskilt bra dock. Så det är de som varit jobbigt, för jag har haft lite svårt att hantera det.

Det slog till ordentligt efter att jag kom hem efter en liten minitripp jag var på igår eftermiddag till Gåsholma. Jag var dit med mamma, pappa och Isabella. Det var ett jättegulligt litet fik där som vi fikade på.

Sen hade vi sådan tur, för det var näst sista dagen som de hade öppet. Sen skulle de stänga för säsongen. Så där hade vi tur, för det visste vi inte. Det var också himla fint väder. Väldig värme, men det känns det som att hela Sverige har haft under hela helgen.

Men det har ändå varit skönt, även om jag haft lite svårt att hantera det i och med att jag inte har mått särskilt bra. Jag tycker alltid det blir jobbigare att hantera värken när det är riktigt varmt..

Visst var det fin där?


Det som har varit största problemet är att jag har haft sådan fruktansvärd huvudvärk och värk i käklederna. Snudd på olidlig och jag vet inte hur jag ska hantera det. Sen förstår jag inte varför det inte vill ge med sig. Men imorgon ska jag få röntga ansiktet, så vi får se vad den röntgen kommer visa. Det ska bli spännande att höra sen, om det ens kommer visa någonting vill säga.


Hoppas er helg har varit bra, KRAM!

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​