• Elin Hellgren

Hösten är trots det en favorit

I helgen fick jag verkligen lite höst-feeling. Jag var bl.a. in i en butik lite snabbt i lördags där det var så fint med alla färger på både inredning och kläder. Sen har löven också blivit så fina nu när många av dem skiftar till alla möjliga höstiga färger mer och mer.

Hösten är verkligen en av mina favorit årstider. Den känns alltid lite som en nystart. Skolor och jobb är igång igen som vanligt, och sen att bara komma in i vanliga rutiner igen. Det är alltid skönt.

Sen är ju tyvärr inte kroppen ett lika stort fan av det. Hösten alltså. Den tycker inte alls om alla väderomslag som brukar kunna vara nu. Att det ena dagen blåser och nästan stormar, och sen att det regnar nästa dag eller är solsken. Men sen också att det blir kallare och kallare. Jag märker så tydligt att jag blir ännu stelare, tröttare och får mer ont. Blir allmänt mer påverkad helt enkelt.


Många vet jag brukar tycka att det låter konstigt. Hur man kan må sämre av att vädret skiftar, och att man kan bli påverkad av det. Samtidigt som det också finns dem jag har träffat på som känner och reagerar precis lika som mig. Brukar någon av er känna igen er? Både ni som har ledbesvär och inte? Vore intressant att veta, och i så fall hur brukar ni må? KRAM!

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​