• Elin Hellgren

Höstkänsla deluxe

Gokväll på er!


Hoppas det är bra med er. Vilken dag jag har haft. Även denna dag har gått lite i ett konstigt nog. Jag kände mest att jag bara ville titta in här och hoppas att ni har haft en fin torsdag. Sen tänkte bara visa er den här bilden. Jag fick den skickad av min lillasyster igår. Kolla bara vad fint det är ute nu. Riktigt höstväder med alla fina färger över mitt lilla hus/gård/uppfaret. Hur ljuset strålar direkt mot det med den där höstiga känslan och höstlövens alla färger.

På det sättet älskar jag hösten. Det är en sån fin och mysig årstid tycker jag. Synd bara att man inte är hemma och kan ta del av det just nu. Men förhoppningsvis ska jag väl hinna hem innan de allra flesta löven har hunnit falla. KRAM!


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​