• Elin Hellgren

Hemsk natt

Inatt var det inte roligt. Det var längesen jag hade det såhär, och i käklederna har det aldrig varit såhär ihållande och svårt att få bort en inflammation någon gång. Visst har det hänt att det har kommit tillbaka rätt snabbt med bara några veckors mellanrum. Men det var då innan jag bl.a. opererade den vänstra käkleden i januari -14. Men den här gången blev det inte ens bra emellan.


Igår blev det i alla fall bestämt att jag ska få komma till min reumatolog på fredag igen och spruta om käklederna. Det känns verkligen behövligt. Ärligt talat längtar jag faktiskt dit. Det låter kanske konstigt, men när det är jobbigt då gör man allt för att det ska bli bättre. Det eftersom man inte orkar ha det som det är nu, och just nu verkar det vara kortisonsprutor som behövs...igen.

Inatt hade jag en riktigt jobbig natt. Jag sov inte många timmar då kan jag lova. Det gjorde så ont i käklederna och vid tretiden hade jag fortfarande inte somnat. Bara lite lättare, men jag vaknade i stort sett lika fort. Tillslut blir det ju nästan så man hade gått över till att ha blivit pigg istället. Så det var ingen rolig natt. Men jag kunde somna tillslut i alla fall efter att jag hade tagit en vetekudde som jag tidigare under kvällen hade lagt i frysen så den skulle bli kall. Det var faktiskt skönt.

Det kan jag rekommendera er att testa om ni också har ont någonstans. Sen hoppas jag det är bättre den här natten.

Jag hade tyvärr ingen passande till bild till inlägget, men här kommer en bild från tidigare idag när jag låg och vilade lite uppe i växthuset. Det är inte lätt att tröttna på den där utsikten genom glasfönstren i växthuset så man ser hela himlen. Så fint och fridfullt.


Ha det så bra ni kan, KRAM!

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​