• Elin Hellgren

Hur gulligt!?

Idag har jag i alla fall tagit mig för och gjort någonting. Jag tänkte skriva ett eget inlägg om hur helgen har varit, men kort sagt kan jag säga att det har varit en väldigt jobbig helg. Jag har i stort sett legat större delen av helgen och haft väldigt ont efter kortisonsprutorna jag fick i fredags.

Men idag tog jag mig i alla fall för och gick ut en liten sväng, och sen sådde jag några palettbladsfrön som jag vann i tävlingen här förra veckan.

Det var två olika sorters frön från två olika palettblad (frömammor) som heter Darth Vader, och en som heter China Rose. Roliga namn måste jag säga. Det ska bli roligt att se vad det är som kommer komma upp, eftersom dem kan se helt annorlunda ut än frömamman dem kommer ifrån. Jag sådde i alla fall 5 st frön från varje sort.

Kolla sen vilket gulligt litet miniväxthus eller minikuvös (beroende på vad man vill kalla det) som jag köpte i torsdags. Det är t.o.m. en liten inbyggd LED-lampa i locket som går på batteri. Perfekt för dem här små fröna att få en liten extra hjälp på traven, plus att jag tyckte det såg himla gulligt ut.

Jag köpte det i alla fall på Coop för er som också skulle vara intresserad av ett.

Sen tog jag även mina allra första bifftomater i växthuset idag. Det börjar komma en hel del tomater överlag nu som börjar få färg. Även bland dem andra sorterna. De är inte bara gröna längre som dem har varit en hel evighet känns det som. Så det är roligt. Det blev även lite krusbär på vägen in från växthus, haha.

Nu ska jag göra kväller, och jag hoppas ni har haft en bra söndag. Ni får ha det så bra tills vi hörs snart igen, KRAM!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​