• Elin Hellgren

Inga planer & samtal med reuma

Då var det en ny vecka. Måndag igen. Jag kollade precis min kalender och det är nog första gången på extremt länge (känns det som i alla fall) som det är helt tomt. Inte en ända grej inplanerad. Sen kommer det säkert bli någonting, men just nu är den fri i alla fall.


Sen var jag precis i kontakt med en av sköterskorna på reumatologen angående mina illamående tabletter. Jag kollade med dem om det inte går att få den sorten jag har i en lägre styrka. För att se om det kan hjälpa och göra att jag inte får den här extrema tröttheten hela tiden och ser dimmigt och får svårt att fokusera blicken.

Jag är så extremt trött på det nu. För jag orkar inte det här längre. Inte efter den här helgen, för det är verkligen pest eller kolera. Antingen ska jag må jätteilla så jag knappt vet vart jag ska ta vägen, eller så ska jag vara så trött så jag knappt kan hålla mig vaken och det känns som att ögonen ska gå i kors. Vilket väljer man? Inget av det om ni frågar mig..


Förlåt om det blir mycket snack om mitt illamående. Men just nu är det de mycket kretsar kring, eftersom man blir så påverkad negativt av det. För det är inge roligt. Bara väldigt frustrerande och drygt.

Men men, jag hoppas det i alla fall går att prova en lägre styrka av medicinen så jag kanske inte behöver ha värsta illamåendet eller värsta tröttheten.


Sköterskan skulle i alla fall återkomma när hon fått svar ifrån den läkaren som jobbar. Min läkare har semester just nu, så vi får se vem det blir. Annars måste dem nästan kolla om det finns någon annan sort.


Hoppas ni får en bra måndag! KRAM!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​