• Elin Hellgren

Ingen aptit idag

Inte nog med att jag har lite av en ”kan inte dagen bara ta slut” dag idag, så är aptiten som bortblåst också. Den finns inte där. Jag tror det beror på Metoject-sprutan jag tog igår kväll. Andra dosen var det nu. Något jag varje gång försöker ge mig själv en klapp på axeln, för att jag överhuvudtaget tar den. Framförallt med tanke på alla gamla minnen och upplevelser jag har haft av den tidigare genom åren..

Maten här ovanför kan jag tänka mig är något majoriteten av er gillar. Men fy säger jag bara idag, men samtidigt tack för att jag ändå kämpade i mig större delen av det efter en lång matstund.

Konstigt nog föll nästan sjukhusets middagsmat mig mer i smaken sen när den kom. Något som typ bara inte händer. Men men, det var kyckling och ris med skysås.


Strunt samma. Imorgon måste det vara en bättre dag. Punkt slut, det bestämmer jag! Sen hoppas jag att i alla fall er dag har varit bra! KRAM!

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​