• Elin Hellgren

Introduktion & sjukhusbesök

Godmorgon på er!


Vilken start jag har haft på den här veckan. Både i måndags och tisdags har det varit full fart. I måndags var jag både på sjukhusbesök, apoteket, hämtade paket (två på två olika ställen) och hade introduktion. Fullt med saker. Sen gick det bra, men det var ändå någonting som hände hela tiden.

På sjukhuset var jag till min smärtsjuksköterska och fick akupunktur. Det var skönt, för det tycker jag ändå hjälper lite. Det är skönt både där och då när man får det, och sen tycker jag nog att jag sover lite bättre när jag väl har somnat. I alla fall för någon dag.

Sen blev det två turer till apoteket för att hämta lite olika mediciner. Där blev det lite krångel men tillslut löste det sig också, plus att jag måste fixa ett nytt recept till en av medicinerna. Något jag hade missat.


Sedan blev det raka vägen att stanna till på två ställen för att hämta ut två olika paket jag hade beställt på vägen hem. Vi hann precis hem innan det sedan var dags för första introduktionstillfället för en blivande ny vikarie bland assistenterna. Så det hade jag från middagstid (strax efter vi kom hem) tills jag skulle sova.

Sen hade jag fortsatt introduktion igår fram tills mitt på dagen. Båda introduktionstillfällena gick bra. Det kändes bra, så nu är hon redo för att vara vikarie. Så det blir bra. Det ska bli roligt att lära känna henne mer.


Trots att allt har gått bra både i förrgår och igår så har jag varit helt slut efter det. Jag haft noll energi har det känts som. Så resten av dagen var väldigt lugn. Men jag lyckades få ihop en havrepastej och en rödbetshummus. Något jag tänkt göra i flera dagar, men som inte blivit av. Det var första gången för båda och det blev bra, så det var ändå roligt. Sen är jag fortfarande lite halvskeptisk till havrepastejen, men med ytterligare någon grönsak på så tror jag nog det kan bli riktigt gott. Dock har jag inte hunnit testa det än.

Sen gjorde jag en sån himla god mat till middagen igår. Jag var även där lite halvskeptisk till det, men det hette Citronpasta med rostade grönsaker. Däremot gjorde jag en liten egen variant på det, för jag hade inte alla grönsaker hemma som skulle vara. Jag tänkte att jag kunde skriva receptet i ett eget inlägg så kan testa om ni vill.


Hoppas ni får en fin onsdag. För mig blir det en lugn dag vad jag vet nu i alla fall. Sen kan allt hända såklart, men jag måste också tagga ner. Försöka återhämta mig så gott det går i alla fall. Men ni får ha en sån fin dag ni bara kan, KRAM!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​