• Elin Hellgren

Järngänget

Hejsan på er, och hej fredag!


Den här bilden fick jag igår. Hur söta är dem inte!? Järngänget deluxe, och tripp trapp trull. Nu saknar jag dom allt. Allihopa, men speciellt min lilla älskling liggandes där längst till vänster (bild1).

Men sen tror jag absolut inte det går någon direkt nöd på honom. Han har det ju hur bra som helst där hos mina föräldrar, och älskar att vara där med dem. Och speciellt med dem andra grabbarna. Något som känns otroligt skönt för min del att veta.

Så han kan nog med andra ord inte ha det bättre än vad han har det just nu. Speciellt inte med tanke på omständigheterna, och inte annars heller för den delen. Om man bara tänker vad gärna han ofta (läs alltid) vill gå över dit och leka. Min lilla älskling!


Men nu dröjer det inte alltför länge tills jag kommer få träffa honom igen! Jag längtar, KRAM!

Harry, Svante & Zigge!

Zigge, Svante & Harry!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​