• Elin Hellgren

Jag fick sova & ingen höst kvar?

Inatt var det första natten som jag har sovit hela natten på jag vet inte när sist. Jag vaknade lite före kl.07:00. Så det var himla skönt, och jag hoppas verkligen det inte bara är en tillfällighet utan att det kommer fortsätta så.

Men jag är fortfarande extremt trött och har sovit större delen av förmiddagen efter att jag kom över till mig från mina föräldrar. Jag har ju varit där större delen av helgen, sedan fredag kväll.


Jag misstänker i alla fall att det kan ha och göra med att jag kanske kan slappna av lite bättre. Jag tänker om värken går ner lite och att jag då kan slappna av och somna lättare. Jag vill tro att det kanske kan vara så i alla fall.

Idag känns det som en klassisk söndag då allt är lite halvtrist, grått väder och man vet bara inte vad man ska göra med dagen, samtidigt som man inte heller orkar göra något. Just nu sitter jag och lyssnar lite på ljudbok samtidigt som jag skriver det här inlägget. Just nu är det ljudboken med Camilla Läckberg, Vingar av silver som jag lyssnar på.

Sen satt jag precis och reflekterade lite över att det nästan känns som att hela hösten är förbi. Egentligen är den ju inte det, inte riktigt hoppas jag i alla fall. Men när man sitter och tittar ut över åkrarna så är det knappt att ett enda höstlöv finns kvar på träden. Något jag tycker är en stor symbol för hösten. En av mina favoritårstider. Det känns rätt trist, för den enda utsikt jag hade på sjukhuset var en tegelvägg av huset mitt emot. Det känns lite som att jag har missat hela hösten. Däremot känns det mer som höst när vi åkte till sjukhuset i fredags. Men men, det är som det är. Fjantgrej egentligen att ens tänka på känns det som.


Här ovanför kan ni också se en liten sneak peek över vad min familj hade ordnat med inför att jag kom hem. Jag ska visa er lite bättre när jag har lite bättre bilder och det är mer klart än nu.


Hoppas ni i alla fall har en fin söndag, KRAM!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök