• Elin Hellgren

Just nu..


..har jag precis lagt mig på soffan efter en lugn dag hemma. Det har varit en sån här behaglig dag med lite pyssel (inte riktigt klart än), fix inför en julklapp, tittat på lite klipp om hur man gör moodboards, och sen hade jag ett samtal med en vän som håller på och utbildar sig till fysioterapeut. Hon höll på med en skoluppgift gällande smärta, så då intervjuade hon mig inför den. Det var trevligt. Jag tycker alltid det är roligt om det jag har varit med om kan hjälpa någon på något sett. Så om jag kan vara till hjälp så är jag gärna det.


Annars idag har det väl inte blivit så mycket av någon adventsfika eller liknande. Men det har varit en mysig dag ändå. Jag och Jennifer köpte även sushi tillsammans med Anna till middag. Så det var trevligt! Och sen nu som jag skrev i början så har jag precis lagt mig på soffan efter att ha duschat, och sen nu även skriver på det här inlägget till er. Jag hoppas ni med har haft en bra dag och avslut på den här veckan. KRAM!

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​