• Elin Hellgren

Käklederna

Godmorgon på er!


Nu imorse tog jag äntligen tag i att ringa folktandvården. Jag har gått länge nog nu med att försöka inbilla mig själv om att det kommer gå över, fast det inte har gjort det. Det är käklederna. Framförallt min vänstra som jag har fått mer och mer ont i nu den senaste tiden. Något jag inte har haft sedan jag opererade käkleden den 9 januari 2014.

Jag tänkte att jag kunde lägga in ett inlägg ifrån min tidigare blogg från när jag gjorde operationen, och vad det var för någonting dem gjorde i ett separat inlägg.


Oavsett ringde jag i alla fall till folktandvården här i närheten av där jag bor, för det är där jag har gått på regelbundna kontroller under alla år. Det för att jag tänkte att jag säkert borde ha blivit utskriven ifrån bettfysiologen nu på sjukhuset vid det här laget. För jag har bara varit där en gång sedan allt kring operationen var och gjordes. Något som har varit helt otroligt och nästan känts för bra för att vara sant, men jag har inte haft några problem. Vilket har varit otroligt skönt! Men nu har jag som sagt börjat fått mer och mer ont och besvär igen.


Jag ringde i alla fall till folktandvården efter mycket om och men, men tror ni inte då att de har stängt pga semestrar från v.29-31. Alltså tre veckor från igår..(!!) Så det är bara att vänta..

Men så går det när man inte tar tag i det på en gång utan ska gå en halv evighet och försöka övertyga sig själv om att det kommer gå över. Samtidigt som det hela tiden blir sämre. Vid såna här situationer kan jag bli så less på mig själv, och fundera över hur jag egentligen tänker. Men men, nu är det som det är.

Jag får bara hoppas att det inte eskalerar alltför mycket innan dem är tillbaka igen.


Hoppas ni får en fin tisdag, KRAM!

22 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​