• Elin Hellgren

Kortisoninjektioner - Uppdatering

Gokväll på er!


Hoppas det är bra med er! Jag tänkte mest bara skriva och uppdatera er lite. Idag på eftermiddagen var jag till min reumatolog. Jag hade tid kl.15:30, men det blev att jag fick komma in lite senare än det.


Jag hade ett långt samtal med min reumatolog över telefon i fredag där vi bl.a. bestämde att jag skulle komma in som idag. Det så han fick kika på mina bäckenleder/SI-leder, eftersom jag har så ont där. Satt det var därför jag åkte dit idag.

Det blev i alla fall två kortisoninjektioner där. En på vardera sida. Det gick bra, men det är klart det gjorde ont att få dem. Speciellt innan bedövningen började kicka in, så det är några jobbiga minuter där innan det börjar verka. Men det gör det ju inte bättre precis när man redan är så extremt irriterad över det området som han ska spruta, så i dagsläget var det inte precis det roligaste stället att få en spruta på.

Men det var i alla fall ett bra besök. Just nu ligger jag i soffan, skriver på det här inlägget, myser med Harry och kikar på Wahlgrens värld. Tar det bara lugnt helt enkelt. KRAM!

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök