• Elin Hellgren

Kvällsuppdatering

Det här inlägget skulle ha lagt upp igår kväll, men av någon anledning måste jag ha glömt ”publicera” knappen. Men här kommer det i alla fall:

Gokväll fina ni!


Nu var det sent, men jag hoppas allt är bra med er. Jag ville mest bara kika in och säga det. Just nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Det går väl sådär. Min dag har inte varit särskilt bra. Det har varit några väldigt jobbiga dagar nu senaste tiden, framförallt måendemässigt. Det har även gått typ 4 dagar nu sedan jag fick kortisonsprutorna, och det går sådär. Handlederna börjar äntligen bli lite bättre, men det är lite kvar innan dem är helt bra.

Sen har vi dem här kära käklederna som det däremot går sådär med. Känns som att det tar en evighet, för än har det inte hänt några underverk om jag säger så. Kanske att jag kan tycka svullnaden börjar lätta litegrann, och att jag börjar kunna tugga lite lite mer än innan. Men det är marginellt. Jag håller tummarna för att det bara kommer ta fart snart och gå framåt med stormsteg. Men jag har som sagt inte alltför stora förhoppningar. Det blir lite roligare då om det faktiskt skulle bli så. Man blir inte lika besviken om det inte skulle bli så i alla fall.

Annars har jag inte mått särskilt bra idag. Min kropp överlag är verkligen inte bra. Det var längesen jag var såhär stapplig som jag är nu i kroppen, samt att jag har mer ont allmänt.

Men som det är nu, och något som har hänt bara sedan i fredags är att benen knappt vill lyda mig alls längre. Det gör ont och jag är stel som en jag vet inte vad. Det var extremt längesen det var såhär illa i alla fall. På det här viset. Så visst är det tydligt ändå att Xeljanzen ändå har gjort någon nytta, även om det inte var tillräckligt.


Sen har jag ju nu äntligen börjat med min nya bromsmedicin. Jag gjorde det idag. Rinvoq heter den. Måendet idag som jag tror hör ihop med den är huvudvärk, lite feberkänsla, väldigt trött och illamående. Det var värst där någon timme efter jag tog den, och sen mitt på dagen. Dock blev huvudvärken bara sämre.

Jag vet inte om det också kan vara en kombination med kanske spänningar från käklederna och nacken kanske. Jag tänker om man omedvetet går och spänner sig för att man har ont eller något. Oavsett är det så jag har mått.


Godnatt och hoppas ni haft en bra tisdag! KRAM!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​