• Elin Hellgren

Lär mig aldrig..

Just nu börjar jag bli rätt frustrerad på mig själv. Att jag aldrig lär mig. Lär mig den här balansen med att få orken att räcka till. Jag förstår inte vad jag gör som får mig att bli så trött. Jag tror hela tiden att jag har betydligt mer ork än vad jag faktiskt har.

Men jag börjar tro mer och mer att det kanske har lite att göra med att jag har lite svårt att acceptera att jag faktiskt inte är så pigg just nu. Att jag framförallt blir extremt trött av all värk som är just nu, och vill göra så mycket mer än vad jag kanske borde.

Men det är svårt. För jag tror också att jag vill eller mer kanske att jag håller mig sysselsatt med saker för att bl.a. bli distraherad från värken. Försöka göra så jag inte ska tänka på den lika mycket.


Sen tror jag också att mycket av min ork går till att t.ex. planera, komma ihåg saker, tänka, hålla ordning på saker osv. Hjärnan går på högvarv helt enkelt. Kanske mer det än att det egentligen är fysiska saker, även om det ibland blir mycket de också. Jag hoppas ni förstår vad jag menar.


Men det ända jag kan göra är väl att försöka tänka på det. Försöka underlätta så mycket jag kan på olika sätt. Men jag tycker ändå det inte är helt lätt. KRAM!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​