• Elin Hellgren

Läkarbesök

Hej på er och hej till helgen!


Idag har dagen verkligen gått i ett. Direkt efter en lugn frukost var det duschning, och sen fylla i lite frågor på datorn inför mitt läkarbesök till reumatologen. Jag hade tid där innan lunch idag. Det drog ut rätt rejält på tiden, men tillslut var det även min tur.

Besöket gick bra, även om det visade att jag verkligen skulle behöva få börja med min bromsmedicin. Men eftersom vi inte har fått svar ifrån det på födelsemärkena som jag tog bort före jul så får jag inte börja. För han vill ha svaret på det först, eftersom de misstänkte att det kunde vara något negativt på dem. För om de är det så kommer det göra att jag troligtvis inte får ta min bromsmedicin på bra länge. Men som sagt, vi väntar på svaret.

Kortisonsprutor igen

Jag fick 6 st kortisonsprutor idag med. Det känns som att det aldrig vill ta slut med dem. Nu de senaste tre gångerna har jag har varit där har jag behövt få det. Idag fick jag det i höger armbåge (..igen!), två vid revbensfästen/bröstkorgen i fram, och två på motsvarande ställen fast mot baksidan (ryggen) och över höger SI-led (bäckenleden). Så det blev en del.

Sen måste jag även börja äta järntabletter ville han. Mina värden hade tydligen blivit sämre. De som tyder på att jag troligtvis har mer inflammation i kroppen, vilket jag också känner. För den här veckan har jag bl.a. känt mig ännu tröttare, och haft mer ont. Jag har även haft mer av den här kokande känslan i kroppen som jag tycker man kan få ibland när det känns som att inflammationerna härjar för fullt i kroppen. Så det kan mycket troligt ha ett samband.

Nu blir det till att bara ta det lugnt resten av kvällen, och troligtvis i helgen också. Det känns nu att bedövningen börjar släppa mer och mer. Vilket gör att även värken kommer mer och mer. Men jag hoppas ni får en fin fredagskväll, så hörs vi snart igen. KRAM!

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​