• Elin Hellgren

Lite övermäktigt

Idag har det varit en sämre dag. En väldigt påfrestande dag både psykiskt och fysiskt. Jag tror det börjar komma ikapp mig mer och mer att jag faktiskt inte är särskilt frisk. Att jag kanske ofta kan se mig friskare än vad jag faktiskt egentligen rent fysiskt är. Det blir väldigt påtaglig kan man säga genom att man ligger på sjukhus. Det blir så tydligt, tillsammans med att jag inte mår bra.


Värsta värken tycker jag ändå har lättat lite. Den mest akuta smärtan. Något som är väldigt skönt. Idag har jag annars allmänt inte känt mig särskilt bra. Jag har känt mig febrig och hängig och allmänt deppig. Allt har bara känts övermäktigt. Framförallt nu under eftermiddagen och kvällen. Det är nog bara väldigt mycket tankar som snurrar just nu åt alla möjliga olika håll. Något jag inte heller tycker är konstigt, eftersom det har hänt och händer så pass mycket nu. Jag försöker tänka att det nästan vore konstigt om det inte kändes lite övermäktigt. Att det är normalt.

Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka. Idag har jag både haft möte med min smärtläkare som turligt nog kunde komma förbi tillsammans med min smärtsjuksköterska imorse, och sen ringde dem från Bettfys och sa att min bettskena hade kommit. Äntligen! Så då fick jag komma dit idag på eftermiddag för att få den. Så nu håller jag tummarna för att den kommer fungera bra. KRAM!

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​