• Elin Hellgren

Lite bättre

Uppdaterad: 16 aug 2020

Gokväll fina ni!


Hoppas ni har haft en bra fredag. Skönt med helg! Det märks att många börjat jobba igen nu. Jag har haft en liten bättre dag idag. Äntligen, för de senaste dagarna och speciellt igår var ingen rolig dag. Jag har verkligen haft en riktigt jobbig vecka.

Men nu hoppas jag innerligt att det är på väg att vända lite. För imorse kände jag mig ändå inte sådär extremt stel i kroppen som jag har gjort i ca 1 veckas tid nu.


Jag vågar inte riktigt tro på det, men jag hoppas såklart att det kan vara bromsmedicinens förtjänst. Den nya som jag började med i tisdags. Jag försöker att inte tänka så mycket på det. Men självklart håller jag tummarna för det!


Idag har jag bara varit hemma. Hållit på med en sak jag ska starta igång på söndag, men det tänkte jag berätta om mer i ett eget inlägg. Just nu håller jag mest på att strukturerar upp det, och lär mig mer om det. Det känns väldigt motiverande i alla fall, så det känns ändå skönt!


Nu ska jag sätta mig med en kopp te och kika på ett avsnitt av serie "I know this much is true" med Ellinor. Vi är inne på näst sista avsnittet nu, så det är spännande nu när det är mot sluttampen av serien. Just för att få se om det kommer lösa sig med allt. Ha det så bra ni kan tills vi hörs snart igen, KRAM!

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​