• Elin Hellgren

Livet på landet.

Godmorgon fina ni!


Vad mycket minnen den här bilden ger. Livet på landet. Det här är utanför mitt köksfönster från i förrgår (onsdag). Det var fullt med rosa "marshmallows" över hela åkern som jag och Anna alltid brukade kalla det när vi var små. Det väcker en hel del minnen i alla fall.

Speciellt eftersom jag är uppvuxen med att farmor och farfar höll på med hö när jag var liten, och att pappa bl.a. hjälpte till. Sen ett till minne var när man fick åka på hövagnen när de skulle köra in höt. Det kommer jag ihåg att man tyckte var så roligt, så det var minne det!


Har ni några speciella minnen från när ni var små? Någon av er kanske också är uppvuxen lite på landet? Vore roligt att höra. Ni får gärna kommentera det i så fall så jag får lära känna er lite mer också. Hoppas ni får en fin dag, KRAM!


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​