• Elin Hellgren

Ljusstake nr.2 & klippning

Gokväll på er!

Då var det i stort sett slut på den här veckan med. En rätt händelserik dag, fast den samtidigt har varit lugn. Jag har inte haft en toppendag rent mående mässigt om man säger så. Jag har haft mycket ont i både ryggen och foten idag. Lika har det börjat känts väldigt konstigt i öronen. Precis som att man är i en burk eller någonting som gör att det låter konstigt i öronen. Det känns liksom tjockt. Jag misstänker att det kommer från käklederna. Att dem är inflammerade, eftersom jag har ont i dem och det har bara blivit värre med tiden.


Däremot gjorde jag i alla fall någonting roligt under eftermiddagen. Då var jag över till Anna och fick prova dreja. Hon har en drejskiva som hon gör jättefina saker på. Förra veckan höll vi på med keramik utan en sån där drejskiva, och idag fick vi prova göra på den. Det var riktigt roligt, men också väldigt svårt. Så idag gjorde vi första momentet, för det är flera steg innan den är helt klar. Den ska både brännas och glaseras innan det blir helt klart. Det man har gjort. Jag gjorde i alla fall en till ljusstake. Väldigt lik den jag gjorde förra veckan. Jag tänkte att det skulle vara roligt att ha två snarlika saker, men som är gjord på två olika sett. Såhär blev den i alla fall. Ni kan se den på bild här nedanför.

Sen nu ikväll blev det en spontanklippning. Anna var hos mamma och blev klippt, och då ringde Anna och frågade om jag hade tid nu jag också. När de ändå höll på. Jag och mamma pratade om det tidigare att jag skulle behöva klippa håret, men det har inte varit högst upp på priolistan om man säger så. Men då blev det över dit en snabbis efter att mamma var klar med Anna. För hon höll då på att klippa henne. Mamma är frisör i botten och jobbade inom det när vi var små, men inte längre. Men det är ändå perfekt att hon kan klippa en när det behövs. Det gick i alla fall väldigt fort, för från att Anna ringde och hörde om jag kunde komma, till att jag var klippt och klar hade det knappt tagit en timme. Snabba puckar helt enkelt. Jag tänkte att jag kunde visa hur det blev i ett eget inlägg.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Just nu ligger jag i soffan och kikar på en film som heter Green book. Hoppas ni har haft en bra dag och helg, KRAM!

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..