• Elin Hellgren

Måndag, ny vecka & keramik

Hej på er!


Ny vecka igen, och imorgon är det två veckor sedan jag blev utskriven från sjukhuset. Så som det ser ut nu så har jag en rätt tuff vecka framför mig. Det är en hel del sjukhusbesök den här veckan som jag ska på. Jag hoppas det kommer gå bra. För jag vet inte om det egentligen känns helt optimalt att det blev såhär. För det är någonting jag ska på varje dag från och med imorgon. Jag tänker eftersom jag absolut inte har bra med energi just nu heller. Samtidigt som det känns som att det är viktiga besök jag skulle behöva åka på. Men vi får se hur det går helt enkelt. Jag får ta en dag i taget, och utgå ifrån det.


Idag har det i alla fall hittills blivit en väldigt lugn dag. Jag har inte direkt haft någonting inplanerat. Inget mer än att jag ska äta middag ihop med Anna och Jennifer ikväll. Vi ska lyxa till det och köpa hem sushi. Något vi varit sugen på, så det ska bli mysigt.


Sen blev det en liten spontan aktivitet här på eftermiddagen med att prova hålla på med keramik. Vi blev relativt nyligen färdiga med första momentet. Det är Anna som brukar hålla på med keramik, och hon är väldigt duktig på det också, så det var hon som visade och lärde mig och Jennifer. Så det var roligt, och skönt att få någonting annat att fokusera på en stund. Jag tycker alltid det är roligt att få vara lite kreativ och prova på nya saker. Så nu ska det torka, och sen ska det glaseras och brännas. Det var flera moment i alla fall, men jag kommer inte ihåg exakt i vilken ordning. Jag gjorde i alla fall en ljushållare för kronljus. Om jag får säga det själv så tycker jag den blev riktigt bra. Men det ska bli himla roligt att se sen hur den kommer bli när den är helt klar.

Annars tycker jag det har varit skönt att jag inte har haft någonting direkt inplanerat idag. För jag har inte varit särskilt pigg. För först sov jag lite sämre inatt igen, och det märks på en gång. För tidigare nu två nätter så har jag ändå sovit rätt bra dem här två sensate dagarna. Men inte inatt som sagt, även om jag har sovit också. Sen tycker jag också att jag har haft lite mer ont i kroppen idag. Varför vet jag inte, men jag misstänker att det kanske hör ihop lite med att det håller på och blir kallare ute, samt att jag håller på och trappar ner på kortisondosen. Men det är bara min teori.


Hoppas ni har haft och får en fin måndag, KRAM!

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..