• Elin Hellgren

Min helg & början till lite julpyssel

Gokväll på er! Min helg har verkligen varit av dess lugnare slag. Det har inte hänt så mycket. Det har varit en rätt jobbig helg rent mående mässigt. Jag har allmänt bara mått rätt konstigt. Det är svårt att förklara, men jag har känt mig lättirriterad, har väldigt lätt för att bli stressad över småsaker, det kryper i kroppen, varit väldigt yrslig och inte haft någon direkt aptit. För att nämna några saker. Det är även därför det har blivit en väldigt lugn helg som jag skrev i början.


Däremot tror jag en del av mitt mående kan bero på höjningen av min medicin för nervsmärtan som jag gjorde i onsdags. Det är snudd på att jag nog tänker, eller jag överväger i alla fall starkt att sänka tillbaka höjningen. Samtidigt som det inte känns som att jag vill det pga att värken har varit lite bättre dem senaste dagarna. Så jag tror ändå att det hjälper, men jag vet inte om jag orkar må såhär heller som jag har gjort dem senaste dagarna, för det verkar inte bli bättre.

Sen har det gått fem dagar nu så jag tycker det borde lägga sig nu, för man orkar inte stå ut hur länge som helst heller. För det blir mest bara en obehaglig känsla i kroppen på flera olika sett.


Annars har väl helgens "grej" eller fokus varit lite pyssel. Jag har försökt i alla fall. Det är väl det jag har försökt roat mig med för att göra någonting. Sen har jag inte hunnit klart med mitt lilla pyssel-projekt. Kroppen har inte riktigt tillåtit mig att göra det eftersom jag fortfarande ofta behöver ha foten i högläge. Men sakta men säkert blir den i alla fall mer och mer färdig. Det ska bli en julstjärna i papper är tanken.


Hoppas ni har haft en bra helg! KRAM!


21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Läkarbesök