• Elin Hellgren

Min helg - En väldig blandning

Den här helgen har varit väldigt blandad. Allt från väldigt lugn till att det har hänt en del saker. I fredags hade jag först en fin mysigt eftermiddag med Alicia och hennes lilla bebis Leo. Det var ett bra tag sedan jag träffade henne sist, och första gången jag träffade Leo. Hon är assistent till mig också, men har såklart varit ifrån här ett tag med tanke på att hon har fått barn. Fina Leo på bara 5 veckor! Så det var jätteroligt att träffa dem. Vi fikade och bara umgicks större delen av eftermiddagen. Tiden gick så fort.

Annars i lördags var jag faktiskt till Mio och kikade på soffa. Jag var lite i valet och kvalet om jag skulle våga åka dit med tanke på om det skulle vara mycket folk. Men vi åkte dit tills det öppnade vid kl.10, och då var det inte alls mycket. Men det började öka på med folk lagomt tills vi var färdiga där på Mio.

Det roliga var att jag faktiskt hitta en soffa och två fåtöljer som jag beställde. Dock skulle de inte komma förrän i början av oktober, så det är ett tag kvar. Men som tur är brukar tiden gå fort.


Det är ut till hallen jag har köpt soffan och fåtöljerna. Det ska bli så skönt att äntligen få ordning där. För nu är det inget roligt rum att vara i. Samtidigt som det är ett väldigt fint och härligt rum med tanke på skjutpartierna. Dock tycker jag det är ett väldigt svårt rum att veta vad man vill göra med det, och det är väl därför det tagit sin tid innan jag har vetat hur jag vill ha det där ute. Men nu hoppas jag det kommer bli så som jag har tänkt mig.

Sen hade jag tänkt åka och kika på Ikea med. För jag hade kollat in en soffa där som jag också ville kika på. Men när jag hittade den här på Mio som jag verkligen tyckte om och som uppfyllde de krav jag hade, så kändes det som att det var rätt val. Jag hoppas bara det känns och ser lika bra ut som jag har tänkt mig när det kommer hem också. Men det tror jag.

Annars igår (söndag) var jag bara hemma. Det var tänkt att jag skulle hälsa på en vän under eftermiddagen, men det blev inte av. Tråkigt nog tror jag det nästan var bra att det inte blev någonting, för ingen av oss kände oss pigga igår. Därför blir det nog bättre om vi tar det en annan dag istället.

Så igår efter att jag hade sovit en stund efter lunchen (jag var så extremt trött) så blev det en dag med att fixa med alla mina palettblad. Jag tog in dem jag hade ute, sortera upp vart alla skulle eftersom jag inte tänkte ha kvar dem själv. Sen plantera vi även om en del jag hade inomhus som behövde nya krukor och jord. Så det blev en hel del fix med det under kvällen istället.

Sen vid middagen igår kom även Anna över och gjorde oss sällskap. Hon tog med sig sin mat som hon hade lagat. Det var lite roligt för det slutade med att vi bytte maträtt med varandra. Jag hade råkat göra min mat för svårtuggad och hon tyckte den var jättegott (och det var den), och jag gillade hennes, plus att den gick att mosa. Så då bytte vi med varandra. Hon hade gjort en sån himla god blomkål- och currygryta. Så det var riktigt gott!


Hoppas er helg också har varit bra, KRAM!

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Just nu..

Prenumerera gärna här!
  • Grå RSS Ikon
  • Tick tack
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
Instagram: @elinnhellgren

© 2023 by Elin Hellgren​